Konkurrencebetingelser

'Hvor flodkrebsene synger'-konkurrence

Generelle konkurrencebetingelser: Udbyderen af konkurrencen er: CinemaxX, CVR-nr. 21252492, Rosengårdscenteret 250, 5220 Odense, Tel. 70 100 101, e-mail: odense@cinemaxx.dk (herefter omtalt ”CinemaxX”).

Konkurrencen foregår på Facebook. Konkurrencen starter den 22. september 2022 og slutter den 26. september 2022, hvor der trækkes en vinder. Alle kommentarer udenfor denne periode vil ikke blive medtaget i konkurrencen.

Præmien: Der udtrækkes en vinder til en præmie bestående af 2 x fri-billetter, 1 x bog, 1 x notesbog, 1 x totebag og 1 x duftlys.

Præmiens samlede værdi udgør 220 DKK.

Præmien kan ikke blive byttes til penge eller andre håndgribelige præmier. Ydermere kan præmien ikke gives til andre end vinderne.

Vue Rosengård forbeholder sig retten til at kunne ændre eller tilpasse præmien til enhver tid.

Deltagelse i konkurrencen: For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet fortælle os, hvem der skal være din makker i salen. Svaret kan kun afgives i kommentarfeltet til konkurrencepostet, der er publiceret på Vue Rosengårds Facebook-side d. 22. september 2022. 

Udvælgelse og offentliggørelse af vinderne: Den 26. september 2022 udvælges vinderen blandt kommentarerne via tilfældig lodtrækning. Vue Rosengård er ikke forpligtet til at retfærdiggøre deres beslutning, og deres beslutning kan ikke appelleres.

Vinderen kontaktes med et svar på den kommentar, han eller hun har skrevet for at deltage. Vinderen vil blive bedt om at sende kontaktoplysninger via en privat Facebook-besked. Vinderen af konkurrencen skal opgive følgende info: Fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Informationen benyttes udelukkende til dialog med vinderen. Vue Rosengård tager ikke ansvar for, hvis de givne oplysninger er ukorrekte.

Hvis vinderen ikke kontakter Vue Rosengård gennem en privatbesked med oplysningerne inden for 24 timer fra det tidspunkt, vedkommende er kontaktet, bortfalder retten til at modtage præmien, og der må findes en ny vinder. Vinderen henter selv præmien i biografens billetluge 14 dage frem. Her skal gyldig legitimation medbringes. Skal en anden fra vinderens husstand afhente præmien, skal vinderen kontakte Vue Rosengård og aftale dette. Personen der i stedet afhenter præmien skal medbringe gyldig legitimation.

Betingelser for deltagelse: Deltagelse forudsætter, at du er bosat i Danmark og fyldt 13 år. Ansatte hos Vue Rosengård og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen, ligesom ansatte hos bureauet Havas heller kan ikke deltage. Deltagelse er ikke købsbetinget, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at Vue Rosengård må registrere og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen.

I øvrigt: Vue Rosengård er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Vue Rosengård er heller ikke ansvarlig for mistede, beskadigede eller mislykkede uploades af f.eks. billeder på Facebook. Ydermere er Vue Rosengård ikke ansvarlig for tekniske problemer, forsinkelser forbundet med afsendte meddelelser eller andre hændelser, der kan påvirke deltagelse i konkurrencen.

Vue Rosengård forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, som er mistænkt for at snyde eller opnå fordel på bekostning af andre.

Vue Rosengård forbeholder sig retten til, til enhver tid og uden varsel, at ændre disse konkurrencevilkår og betingelser. Vue Rosengård kan dermed ændre på indhold (antal vindere, præmier, deltagelsespræmis mv.) samt flytte eller aflyse konkurrencen uden varsel.

Behandling af persondata: Vue Rosengård behandler alle persondata, som deltagerne oplyser i forbindelse med konkurrencen, i henhold til den danske lov om behandling af persondata. Ved at acceptere disse konkurrenceregler accepterer deltagerne også Vue Rosengårds persondatapolitik, som findes her: https://biografenvue.dk/rosengaard/artikler/persondatapolitikhttps://cinemaxx.dk/koebenhavn/artikler/persondatapolitik

Særligt om Instagram: Konkurrencen udbydes af Vue Rosengård og er ikke sponseret, støttet eller på nogen måde associeret med Instagram. Oplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen, modtages ikke af Instagram, men af Vue Rosengård, som ejer Vue Rosengaards Instagram-side. Informationerne bruges udelukkende i forbindelse med konkurrencen. Det er udelukkende Vue Rosengård – og ikke Instagram – der er ansvarlig for konkurrencen. Derfor kan der principielt ikke kræves erstatningsansvar af Instagram i forbindelse med konkurrencen. Udover ovenstående betingelser henvises der i øvrigt til Instagrams egne regler: https://www.facebook.com/terms.php?...

2022 CinemaxX A/S, All rights reserved